perjantai 11. toukokuuta 2007

Pink paradise;-) /Vaaleanpunainen unelma - hih












Tässä tämä meidän kuninkaallisten vaaleanpunainen valtakunta. Oli ihanaa laittaa kahden pojan jälkeen vaaleanpunaista (Poikien lempivärimaailma kun oli ollut sinistä ja mustaa tähän asti). En olisi voinut kuvitella tässä määrin vaaleanpunaista minkään muun huoneen sisustukseen;-) Mutta kuinkas ollakaan, Matias-poikamme, joka oli muuttohetkellä melkein 4-vuotias, halusikin nukkumaan tähän vaaleanpunaiseen huoneeseen, koska se oli hänen mielestään niin ihana;-) Eikä hän ole halunnut vieläkään muuttaa omaan huoneeseen. Nukkukoon pikkusiskonsa kanssa niin kauan kuin haluaa.


After two boys it was really nice to decorate with lightpink colour. When we moved in and our Matias (boy aged four then) saw the room, he said that he also wants to sleep there. It was all right to us. Now he is sharing the room with his little sister. We just asked if he like to move to his own room, but he doesn't want to sleep alone.

2 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Noita tauluja ja valokuvia meidän pitäisi pikku hiljaa laitella seinille. Ne on nostettu lipaston päälle väliaikaisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Oi miten onkaan ihana!! :)