lauantai 5. toukokuuta 2007









Hoh hoijaa. Nyt väsyttää. Meillä juhlittiin jälleen synttäreitä. Nyt juhlimme yhdistettyjä 5- ja 7-vuotissynttäreitä sukulaistemme kesken (emme 57-vuotisjuhlia, vaikka kynttilöistä niin voisi päätellä). Vanhempi poikahan kekkeröi kavereiden kanssa jo pari viikkoa sitten ja tämä nuorempi juhlii ystävineen huomenna. Aika on nyt taas mennyt leipomiseen ja siivoamiseen, mutta jotakin pihajuttujakin tässä päivittelen.

Kylvetyt korsitekurpitsat näyttävät olevan vauhdikkaita kasvajia. Kylvin ne vajaat kaksi viikkoa sitten ja nyt jo ovat kasvaneet näin suuriksi. Kevätvuohenjuuri pukkaa vihreää lehteä perennapenkissä, joka on vielä ihan alkutekijöissään ja siivousta vailla. Pihakalusteisiin hankimme pehmusteet ja pikkuisia orvokkeja on nyt kolme ruukullista. Kaksi ostin itse ja yhden toi äitini. Neitokaisemme on innokkaasti lähdössä aina ulos. Vielä ei oikein ole tajua, miten kolealla ilmalla pitäisi ulos pukeutua. Nyt ei ihan vielä ole mekkokelit, paitsi sisällä synttärijuhlissa.

Kaksi onnellista vieretysten. En malttanut jättää alennuksesta löytynyttä savista sammakkopatsasta kauppaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kivan näköisiä yksityiskohtia teillä on! Ja tytön mekko on oikein söpö niin kuin tyttö itsekin ;). Nuo pienet jutut tekevät puutarhasta ja pihasta mielenkiintoisen!

Toivottavasti kukkia alkaa pikku hiljaa avautua lisääkin!