maanantai 21. toukokuuta 2007

Kasvun ihmettä / Growing perennials

Tässä on ilmeisesti päivänliljan nousevia varsia ja lehtiä. En ole ihan takuuvarma, mutta siltä ne näyttävät ja juuri tuohon kohtaan niiden piti ilmestyäkin. Ovat kasvaneet muutamassa päivässä näkymättömistä näin suuriksi.

Here is growing some yellow one day lilies (I don't know the right english name). Just few days ago I couldn't see them at all.
Hmm. En tiedä, mikä tässä kasvaa. Tämäkin on äitini tuoma ja kiireessä syksyllä penkkiin isketty.

I'm not sure, what is growing here. Well I have an idea. My mum brought them for me last autumn. Hmm. I'm just starting gardening and I'm learning all the time.
Tämä ei ole perenna. Tulppaanin alkuhan se siinä:-) Meidän pihalla ovat vasta krookukset kukkineet. Tulppaanit ja muut sipulit ovat vasta tuloillaan. Katsotaan, kukkiiko yhdessä perennoiden kanssa.

This isn't perennial. Here grows a tulip. I don't know the clolour yet. It's nice to see, if tulips are flowering at same time with most perennials;-)

Nämä ovat ihania! Nuo saniaisten alut ovat niin salaperäisiä ja ihmeellisiä nostaen ujosti päätään, kunnes rohkaistuvat seisomaan ylväästi ja kuninkaallisesti.

These ferns are fabulous! I love the style how ferns are raising their heads and finally they are standin majestically.

2 kommenttia:

Jaska kirjoitti...

Luultavasti aika varmana arvauksena nimeäisin oudon kasvisi jalopähkämöksi (Betonica macrantha).

Outi kirjoitti...

Kiitos Jaska. Sitä arvelin itsekin:-)