perjantai 1. kesäkuuta 2007

Norjanangervoja

Vähän vihertää jo! Jääpolte tappoi nurmikon alun tehokkaasti keskeltä pihaa. Uusia siemeniä on kylvetty ja päivä päivältä vihertää enemmän. Ylimmän kuvan vasemmassa reunassa näkyy naapurin punainen autotalli ja sen vieressä rivi pensaita. Pensaat ovat Norjan angervoita ja saimme ne hyvien ystäviemme pihalta (kaikkiaan 8 kpl!) . Tuossa naapurin rajan vieressä on 5 ja pihan perällä on 3 kpl ryhmässä. Olemme kiitollisia tästä lahjasta! Saimmehan vasta perustettuun pihaamme monta jo 10 vuotta kasvanutta pensasta. Kiitos siis tätäkin kautta, jos ko. ystävät satutte lukemaan.

We don't have proper grass yet, but it is finally growing! There is little bit green already! On the left side of the picture is our neighbours carage and next to it we put five spiraeas (snowmound) and near little forest is one more group of spiraeas (3 bushes). Our dear friends gave us eight ten years old bushes! We thank them!


1 kommentti:

quu kirjoitti...

Heippa! Tiedän tunteen mitä on saada vanhoja ja ilmaisia pensaita! Kävimme tänään Jylkynkankaalta hakemassa virpiangervoita etupihan projektia varten. Kaikenkaikkiaan kymmenkunta isoa pensasta odottaa ilman viileyttä. Joutuu kyllä leikata niitä jonkin verran kun ovat ihan kukassa ja lehdessä, jotta juurtuisivat paremmin.

Tule vaikka viikonloppuna pistäytymään jos on aikaa!