tiistai 22. tammikuuta 2008

Pieni tiskaaja/Mum's little houskeeper


Pikkuneiti melkein 3 v on innokas läärääjä. Melkein aina, kun on hiljaista, kannattaa kurkata keittiöön tai vessaan, mistä hänet usein löytää vesileikkejä leikkimästä. Hyvin usein olen pistänyt merkille, että neiti näppärä siirtelee tiskialtaissa olevia likaisia astioita ja huuhtelee niitä. Meillä astiat pestään yleensä tiskikoneessa, mutta kun kerran oma-aloitteista innokkuutta löytyy, annoin neidin tiskata. Selvitin muutaman tiskaamisen perusperiaatteen ja puhdasta tuli jopa niin tehokkaasti, ettei äidin tarvinnut paikata jälkiä. Voi kunpa tämä pieni apulainen jaksaisi olla yhtä innokas apu isompanakin!

Our little darling want to help mum to wash dishes. She did that so well that mum didn' t help at all and alla the dishes were clean when she finished the job!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kumpa jaksaisikin!! Meillä ainakin tuntuu, että pelkkä koneen tyhjennys on välillä ylivoimainen homma lapsille..."joo, mä kohta..." tai "Mä teen tän ens loppuun..." , vaikka mitään tähdellistä ei olisikaan kesken. Aikansa kutakin!

Inkivääri kirjoitti...

Nauti niin kauan kuin sitä kestää:)

magi kirjoitti...

Tulimpa hyvälle tuulelle pikkutiskaria ihaillessani. Elämänmakuinen blogi sinulla!

Anonyymi kirjoitti...

lähetä tännekin :)

Mari L kirjoitti...

Haaste puutarhaprojekti-blogissani!