keskiviikko 2. tammikuuta 2008

Ol metsän laidassa mökki.../ Feedinghouse for birds

Täytin juuri lintulaudan, kun kaikki ruoka oli loppumassa. Huomasin aamulla pienen lintusen etsiskelevän syötävää, mutta katseli ja katseli ja löysi vain rippeitä. Meninkin heti täyttämään ruokapaikan ja jo puolen tunnin päästä alkoi laudalla näkyä taas ruokailijoita. Yritänpäs vielä jossain vaiheessa saada kuvaa myös linnuista.

This feedinghouse is for little birds which don't move south. In the morning I noticed that little birdie was searching food, but couldn't find anythind. At that moment I put my coat on and went to fill feedinghouse. After half an hour there was some birds eating happily;-) I'll try to take photo of birds too sometimes.

4 kommenttia:

Inkivääri kirjoitti...

Mukavaa loppuvuotta Anis:) Hieno ravintola onkin tipusille viritettynä - kuvaaminen on vaikeaa, kun pitää melkein ottaa ikkunan läpi tai zoomilla niistä arkajaloista;)

Anonyymi kirjoitti...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.

Anonyymi kirjoitti...

Tulin heti vastavierailulle! Ihana lintulauta! Tarviipa itsekin käydä heti tarkistamassa oman lintulaudan ruoka tilanne!
Minullakin on oma leivonta ja ruokablogi erikseen http://krisse-69.vuodatus.net

vattumato kirjoitti...

Kysyit siitä kirjasta. Mulla on se ja sama myös vahingossa ostettuna englanninkielisenä pehmeäkantisena. Jos haluat voin sen sulle myydä 7€:llä. On siis ihan iskemätön kun olikin tuo sama kuin suomeksi. Sen lisäksi mulla on toinen pääsiäisaiheinen kirja. iste otan sen jossain välissä käsittelyyn mutta sekin joutaa varmasti jossain välissä lainaan.