perjantai 26. kesäkuuta 2009

siniverisiä

Puutarhan siniveriset ovat heränneet ja järjestäneet seurapiirijuhlat vaaleanpunaisen ja keltaisen hoviväen avulla. Yläkuvassa vuorikaunokin terälehtiä ja öttiäinen.
Rohtoraunioyrtti
Kurjenmiekka
Monen vihaama rikkakasvi lupiini on mielestäni yksi kauneimmista kukista. Pidän sen muotokielestä todella todella paljon ja siksi se saa rauhassa kasvaa ja levitä pihassani.


5 kommenttia:

sariw kirjoitti...

Ihastelin tuota ensimmäistä kuvaa. Se on jotenkin niin veikeä : )
Minäkin pidän lupiineista, tosin kukinnan jälkeen se tulee vähän ränsistyneen näköiseksi. Mutta ihana kasvi siitäkin huolimatta.

tero.rantaruikka kirjoitti...

Hei!
Olemme koonneet Huiskulan sivuille listan suomalaisista puutarhablogeista ja sivusi on mukana tässä joukossa. Etsimme samalla myös vuoden 2009 parasta puutarhabloggaajaa.

Voit käydä tutustumassa kerämäämme blogilistaan ja äänestää omaa suosikkiasi. Halutessasi voit myös kertoa kilpailusta blogissasi ja imuroida bannerin houkutellaksesi lukijoitasi äänestämään juuri sinua.

Vuoden paras blogi palkitaan tammikussa huippuluokan Canon digipokkarilla ja äänestäjät voivat myös osallistua kukkapalkintojen arvontaan.

Löydät blogikisan sivun ja bannerit osoitteesta www.huiskula.fi/blogit

Aurinkoista syksyä hienon harrastuksesi parissa.

Terveisin
Huiskulan väki

quu kirjoitti...

Teilä on kyllä niin ihanasti rehevöitynyt piha :) Ihana käydä täällä vierailemassa!

Tero kirjoitti...

Hei!
Kukkablogi 2009 äänestys on saanut huiman suosion. Harrastajat ovat käyneet innokkasti äänestämässä suosikkejaan ja löytäneet samalla paljon uusia kiinnostavia blogeja. Lista on myös päivittynyt uusilla löydöillä. Kiitokset ilmoittajille.
Äänestyksen tämän hetken kymmenen kärki on tässä:
1.Min Eden trädgårdsblogg!
2. Varjoyrtin puutarha
3. Anun puutarha
4. Scarborough Fair
5. PUUTARHANI - PUUTARHANI
6. Unan Maailma
7. Quun puutarha
8. Ruusuja ja Rikkaruohoja
9. Koristepuutarhurin pihalla
10. Missä kuljekin, puutarhassa ainakin

Jatkossa tiedotamme äänestystilantesta bloggaajille sähköpostitse. Voit liittyä blogikisan sähköpostilistalle tästä linkistä www.huiskula.fi/bloggaajat. Samalta sivulta voit myös ladata sivullesi kisasta kertovan bannerin, joista pienemmän voit sijoittaa vaikkapa oikeanpuoleiseen linkkipalkkiin.
Aurinkoista syksyä harrastuksesi parissa!

Terveisin,
Huiskulan väki

Ninni kirjoitti...

Hei! Täällä on tosi kaunista kaikenlaista. Olen itsekin mieltynyt luonnonkiviin (mieheltä ne tulevat jo korvista) ja ekaa kesää olen yrittänyt laittaa pihaamme kuntoon kaikenlaisilla kukkapenkeillä ja muilla jutuilla. Tällä haavaa saavat jäädä ensi vuoteen, mutta tuskin maltan odottaa kevättä ja talven varmasti käytän suunnittelemalla ja tutkimalla asioita. Tervetuloa vierailemaan tällaiseen luonnonkiviin hurahtaneen aloittelijan sivuille =)