torstai 13. syyskuuta 2007

Syksyisiä ajatuksia ja haaste



Teimme Elinan kanssa retken muutaman metrin päähän pihastamme - pikkumetsään. Eväänä oli rusinoita ja pillimehua, mutta parhaat eväät löytyivät vielä mustikanvarvuista. Retken päätteeksi kokosimme pikkuisen satumetsän eläimineen keittiön pöytää koristamaan. Tosin kuvassa koriste on vielä ulkorappusilla.

Sain Quulta haasteen:"Tehtävänanto: Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Minäkin haastan tähän joitakoita ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

Minulla on päälläni vielä työvaatteet, jotka tänään olivat tällaiset: Mustat housut, punainen trikoinen paita, jossa on paitapuseron hihansuut ja kaulus, alusvaatteet ja mustat sukat, joista toisen heitän sen riisuttuani roskiin. Siinä on nimittäin aivan koko kantapään kokoinen reikä. Olen pian menossa yöpuulle ja vaihdankin sitten ruskean trikoisen paidan ja vaaleanpunertavaraitaiset trikoohousut yökkäriksi. Alushousut tietysti alle;-)

Haastan seuraavat: Vattumadon, serkkuni Kikan



3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Ihan hyvältä tämä opiskelia elämä maistuu - aika rauhallista vaikka on paljon lukemista. Alma ja Siiri on kummatki mukana, enhän minä ilman niitä osaisi elää...! Ihania syyskuvia sinullaki! Elina on kyllä aivan ihana pimu :) Oli muuten kiva haaste! Ja tottakai jokaista syntymäpäivää täytyy muistaa! eihän sitä elä ku kerran, ainakaan tätä elämää :) Mutta sanohan terkkuja Jannelle, Elinalle ja pojille..Ehkäpä nähdään tässä ensviikonloppuna ku olisi tarkoitus tulla kotona käymään ja ehkäpä Oulussaki! T. Kikka

Anonyymi kirjoitti...

Terveisiä Kanadasta! Käytiin kattomassa blogiasi ja kuulumisianne. Täälläkin alkaa pikkuhiljaa syksy puskea päälle, vaahteroissa on jo aavistuksen verran punaista ja keltaista. Tosin viikko sitten oli vielä +30C...
Meillä reissu alkaa kääntyä loppuaan kohti, enää kaksi viikkoa ja paluu arkeen koittaa! Musiikin sivuaineopintoihin pitää samantien rynnätäkin.

Mukavia syyspäiviä teille kaikille ja työn iloa!
t.Maria, Juhani ja Matilda

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.